Γκραβούρες, Gravures, Ζορζοβίλης

Εταιρικό & συνεδριακό δώρο

Υπάρχει η δυνατότητα ένα δώρο που γίνεται μαζικά, να γίνει προσωπικό και να διαρκέσει;

Γκραβούρες, Gravures, Ζορζοβίλης, Εταιρικό & συνεδριακό δώροΝαι - αν συνδυάζει την καλαισθησία, την Τέχνη και τα προσωπικά ενδιαφέροντα εκείνου στον οποίο απευθύνεται.

Με τη σκέψη αυτή η εταιρία "Ζορζοβίλης Ο.Ε." διαρκώς εμπλουτίζει τη μεγάλη ιδιωτική συλλογή της από αυθεντικά παλαιά χαρακτικά και ταυτόχρονα παράγει υψηλής ποιότητας αντίγραφα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Ο πλούτος των θεμάτων, η καλλιτεχνική αξία και η ποιότητα των εκτυπώσεων συντελούν ώστε το δώρο να ταιριάζει στον καθένα χωριστά ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, την καταγωγή ή την περίσταση της δωρεάς: συνέδρια, εταιρικές εορτές κτλ.

Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα ένθεσης εταιρικού λογότυπου, με χρυσοτυπία, πάνω σε κάθε αντίτυπο γκραβούρας και η πλαισίωση του με ιταλική κορνίζα δικής μας εισαγωγής. Όλα τα έργα παραδίδονται σε συσκευασία δώρου.

Ταυτόχρονα, οι γκραβούρες αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τη διακόσμηση επιχειρήσεων, γραφείων, χώρων αναμονής ή οικιών - χωρίς να εξαρτώνται από περαστικές μόδες. Τόσο οι αυθεντικές όσο και οι ανατυπώσεις τους, είναι μια επένδυση που αποκτάει μεγαλύτερη αξία και ομορφιά καθώς περνά ο καιρός.

Αυθεντικά παλαιά βιβλία

εικονογραφημένα με γραβούρες ποικίλης θεματολογίας - κατάλληλα για υψηλής ποιότητας και αξίας δώρα.

 

Κύθνου 34, 153 43, Αγ. Παρασκευή Τηλ. 210 600 6901 Fax: 210 600 6914 Κιν 6974 878 784 e-mail: info@gravures.gr created by inertia